joi, 3 mai 2012

APA TERMALA CHIAR ISI MERITA BANII???

Cred ca majoritatea dintre noi avem o apa termala si 90% cred se si  asteapta sa faca vreun lucru mare tenului..poate sa il hidrateze...sa-l faca mai luminos.
In descrierea lor se zice ca trateaza roseata de pe fata...arsuri usoare solare..reducerea iritatiilor si chiar eczeme.
Eu am inceput sa folosesc apa termala de vreo 6 ani cand eram inca o pustoaica..nu stiam prea multe despre ea si credeam ce vedeam in reclame.Cu toate ca m-am maturizat si cred ca stiu destule si mi-am invatat tenul cu ce ii este necesar si ce nu continui sa o cumpar si sa o folosesc.Am mers la Real pentru cumparaturi si uitandu-ma printre rafturi am vazut o apa termala nu prea cunoscuta la noi la un gramaj mult mai mare decat cele din farmacii si la jumatate de pret.Am vrut sa o pun in cos dar pe urma mi-am spus ca mai bine nu o iau ca e prea ieftina la cat de mare era si poate nu e asa de buna ca cele folosite de mine(Avene..Vichy..Evian..Caudalie)si cu capul plin de alte treburi am plecat repede sa achit ce cumparasem si sa plec.
Oprindu-ma la o cafea am inceput sa ma gandesc si mi-am dat seama ce poate face o reclama din mine...la o amarata de APA care costa vreo 12 lei n-am vrut sa o cumpar ca poate nu are aceleasi saruri minerale ca celelalte..Deci mie mi s-a parut acolo la raft ca e prea ieftina 12 lei o apa termala care avea marimea unui tub mare de fixativ in conditiile in care eu dau 14 sau 15 lei pe Vichy cea mica de buzunar..
Apa asta mie nu a facut nimic altceva decat sa imi racoreasca tenul in perioada calda..nu mi-a vindecat nimic..nu mi-a prevenit nimic si eu totusi n-am cumparat-o pe aceea.Nici macar cea de la Caudalie care nu e doar apa termala ci are si nu stiu ce extract din struguri...nu a facut nimic din ce spunea.
Deci pana acum am cheltuit in 6 ani banii pe ape termale absolut degeaba...si le-am incercat cred ca pe toate...cum terminam una cumparam de la alta firma cu gandul ca poate o fii mai buna :)))..Doamne ce o fi fost in capul meu?
Eu sunt singura care a dat banii pe ape termale sau mai e cineva pe acolo??Si ce parere aveti..merita sau nu banii??


XOXO
SIHERA

Imi cer scuze pentru lipsa virgulei in context insa nu imi merge tasta :((

7 comentarii:

  1. Dar eu nu cumpar apa termala :))) Mi se pare scumpa si degeaba. Mai bine previi arsurile solare decat sa le calmezi cu apa termala :))) Mi-a fost utila (un mini primit, evident) in vacanta cand l-a ars p-al meu sot soarele. Dar daca ii ziceam vreo doua si apoi ii puneam crema in brate nu avea nevoie de ea... Urmatoarea seara am folosit gel cu aloe vera si a fost mult mai ok. Si acum am un mini p-acasa, dar il folosesc f rar la fixarea machiajului. Dar cred ca as putea pune si apa de la robinet si ar face fix acelasi lucru :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu mai foloseam la sala de sport apa termala, era racoritoare dar in general mi se pare cam inutila :|.

    RăspundețiȘtergere
  3. Este inutila..mie nu mi se pare ca nici macar nu fixeaza machiajul..si eu tot pt a- mi racori fata o folosesc dar nu cred ca se mai merita sa dau 30 lei doar sa ma racoresc putin :))))

    RăspundețiȘtergere
  4. exact, nu face nimic, si eu am una de la Avene, insa este ceva ce nu isi merita banii...

    RăspundețiȘtergere
  5. cred ca e un moft.eu una de aia am luat.o pe cea de la vichy

    RăspundețiȘtergere
  6. ai primit un tag de la mine http://beautymakeupwithme.blogspot.ro/2012/07/liebster-blog-award.html sper sa il faci.

    RăspundețiȘtergere
  7. Mi-a aparut o pata rosie pe obraz, nu s-a vindecat cu nimic. Intr-o luna de zile pata s-a extins, am ajuns la dermatolog. Era o exema pe fond alergic. Tratamentul: 4 zile de apa termala pana a prins pata crusta, apoi 3 zile am aplicat Locoid. Pata a disparut total. Apa termala trebuie aplicata in mod repetat, imediat ce se usuca, aplicata din nou. Toate bubitele de pe fata prind crusta, porii se inchid. Nici eu nu credeam in apa termala, dar a avut efect si am scapat de pata aia care nu trecea cu nimic de o luna de zile. Deci ...e buna.

    RăspundețiȘtergere