luni, 16 aprilie 2012

IN YOUR DREAMS FROM TOO FACED HAUL/REVIEW



Daca tot a venit primavara am scos din sertare paleta In your dreams dreams limited edition de la Too Faced...E minunata...e colorata iar fardurile si blushurile sunt foarte pigmentate..Pana si cele 3 glossuri la care nu ma asteptam sunt pigmentate...ce sa mai...e un spring must have:)..Din toata paleta cele 3 blushuri sunt preferatele mele..2 nuante de roz si o nuanta peachy..le ador.
fardurile sunt destul de pigmentate dar nu prea prea pana si pentru mine care sunt neutral/pin-up si un simple smokie eye makeup freak...Nu prea obisnuiesc sa port culori tari sau verde/roz.albastru la ochi pentru ca mi se pare ca nu ma avantajeaza.
Un alt produs din linia spring/summer 2012 este TOO FACED TINTED BEAUTY BALM SPF 2O.are un gramaj destul de mare..45ml si mie mi se pare ca este fondul de ten/bb cream perfect pentru mine primavara si vara..acoperirea este medie/buildable si lasa un finish dewy..Pentru mine este foarte rar sa fiu complet multumita de un produs de fata...este obsesia mea iar intr-o viitoare postare voi face un fel de foundation collection.
Tenul meu vara este foarte gras iar acest bb cream pana acum pot spune ca se potriveste tenului meu.
Vine in 4 nuante..Vanilla glow pt tenurile deschise cu subtonuri roz..Nude Glow pt tenurile medii cu subtonuri galbene...Cream Glow pt tenurile medii cu subtonuri bej-galbene(pe acesta il am eu) si Beach Glow pt un ten foarte bronzat..
Le-am cumparat din Sephora.Paleta In Your Dreams a costat 155 RON iar BB Cream-ul a costat 142 RON.
Initiam mi-am ales nuanta Nude Glow pt ca tenul meu este masliniu-bronzat insa fata de la Sephora mi-a aratat si mi-a spus ca aceasta nuanta este un fel de tinted moisturizer care nu prea acopera ci doar da o tenta bronzanta pielii...asa ca daca va duceti sa il cumparati cititi cu atentie si testati bine inainte sa nu il alegeti chiar pe acela fara putere de acoperire.





Cam atat azi despre Too Faced si stay tuned for the future caci voi mai posta si ale palete din colectia Too Faced...Sunt preferatele mele:))

3 comentarii:

  1. Ce bine arataa.Vreau si eu una:*:).Treci si pe blogul meu:*

    RăspundețiȘtergere
  2. De unde mai exact ai cumparat paleta In your dreams? De la care Sephora?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. de la sephora din mall vitan..dar am luat-o acum 3 luni..nu cred ca o mai au...la inceput nu vroiam sa o iau pt ca fardurile aratau in paleta super sclipicioase dar cand le aplici nu stiu cum de nu e sclipici...imi place mult paleta..iar blushurile sunt foarte pigmentate

      Ștergere