luni, 30 aprilie 2012

KITUL" FROM HEAD TO TOE" DE LA BURTS BEES

Am cumparat kitul acesta de vreo 3 luni pentru cand plec in vacanta sau in vreo vizita la prieteni dar nu m-am putut abtine si am inceput sa-l folosesc.Sincer mi se pare fenomenal kitul si deja am facut o comanda pentru al doilea si cateva produse full size.
Kitul contine in felul urmator:
1.Coconut foot cream 20g...Crema asta este ca niciuna de pana acum...este un fel de crema-ceara..miroase bineinteles a cocos.I-am pus tatalui meu pe calcaie si pe toata talpa pt  ca se tot plangea si a doua zi mi-a spus ca e mult mai bine dar tot mai e pielea groasa((insa pt calcaiele unui barbat o singura aplicare nu e de ajuns)
Pentru talpile si calcaiele mele e senzational...mi-am comandat deja full size
2.Hand Salve 8.5g....Este un fel de ceara pt maini insa eu o folosesc pentru cuticule si merge cum nu ma asteptam.Eu il aplic si pe buze si e o placere.
3.Naturally Nourishing Milk and Honey body lotion 25g...Ce mi-a placut la crema asta a fost ca nu am ramas lipicioasa si a intrat in piele foarte bine...Mirosul insa nu prea imi place..ma asteptam la ceva mai delicios:))
4.Fabulously Fresh Peppermint &Rosemary body wash 50ml..Un gel de dus care dupa ce te clatesti simti senzatia de racorire de la menta.E bun vara
5.Beeswax Lip Balm 4.25ml..E cel mai bun lip balm folosit de mine.am incercat pana acum Carmex..Nivea..Vichy
6.Soap Bar&Chamomile Deep Cleansing Face Cream 20g...Pentru tenul meu gras este de vis si cred ca are si putina menta in el ca simti senatia de racorire...si asta e perfect pt vara si astept var. full size.

Kitul a costat 15 lire si l-am cumparat de pe www.garden.co.uk...De acolo imi cumpar toate produsele high-end si sunt foarte multumita de site.
Daca aveti ocazia sa cumparati produse Burts Bees va recomand din suflet scrubul de fata Citrus Lemon.

Voi ati incercat produsele Burts Bees???


XOXO
SIHERA

2 comentarii:

  1. Ador produsele Burt`s Bees. Poti face un review si la scrubul de fata Citrus Lemon? M-ai facut curioasa...

    RăspundețiȘtergere
  2. astept sa imi vina comanda ca sa ii fac si poza pt ca nu mi place sa fac reviewuri cu poze luate de pe net...te pup

    oricum e cel mai bun scrib folosit pana acum..si am folosit unele si de 10 ori mai scumpe

    RăspundețiȘtergere