joi, 26 aprilie 2012

MAKE UP FOREVER HD-FOND DE TEN SI PRIMER

De cand a venit MUFE in Romania am inceput sa cumpar cateva produse de la ei si cum sunt o colectionara de fonduri de ten bineinteles ca primul produs a fost fondul de ten HD care este laudat de toata lumea.Dupa cum am mai spus in celelalte postari tenul meu este combination/oily spre foaaarte oily vara.
La evenimentul din Mall Cotroceni mi-am luat pensula de stippling si fondul de ten in nuanta 128..tenul meu este mediu cu subtonuri neutre-galben(MAC nc 30-35iarna si nc 37-40 vara...revlon colorstay 330 natural tan)
Dupa ce l-am aplicat mi-am dat seama ca e un pic prea inchis pentru mine asa ca am fost a doua zi si mi-am cumparat nuata 127.Cu toate ca folosisem o picatura din 128 nu au vrut sa il ia inapoi nici macar pt a-l pune ca tester(in conditia in care am card la ei cu o gramada de puncte si cheltui pe luna o gramada la ei)...dar asta e...mai e mult pana o sa fie si la noi ca in alte tari din Europa.
Nuanta 127 e ok pentru mine..cateodata imi aplic doar 127 iar cand vreau un pic de bronz bun o picatura si din 128.Textura este minunata...se aplica foarte usor..are acoperire foarte buna insa pe tenul meu gras incepe sa-mi luceasca fata dupa 2-3 ore dar imi place atat de mult incat continui sa-l folosesc si imi matifiez fata pe timpul zilei cu servetelele matifiante de la Sephora.Nu-mi place sa adaug pudra pe timpul zilei iar singura pudra care as putea sa adaug si sa-mi arate fara pefect este cea de la Elf-HD powder insa este pre mare sa o car dupa mine.
N-am vrut sa imi iau pudra HD de la ei pentru ca mi s-a parut mult prea scumpa pentru o pudra translucida iar cea de la Elf face treaba la fel de bine.
Am cumparat insa primerul cu tenta galbena de la ei care imi place enorm de mult.Are cantitatea pefecta de silicon nici pre mult nici prea putin..Mie primerul de la Sephora mi se pare ca e pur silicon.
Acum vreau sa il iau si pe cel Mat Velvet pentru tenul gras si cred ca imi va fi perfect pentru vara.
Fondul de ten a costat 165 ron iar primerul 125 ron.

Il recomand din toata inima este unul dintre cele mai bune fonduri de ten pe care l-am incercat((si am vreo 22 acasa))
Daca aveti intrebari va voi raspunde cu mare placere



XOXO
SIHERA

8 comentarii:

  1. imi place mult cum descrii nuantele,texturile,mersi mult.eu am incercat HD , dar nu mi-a placut.folosesc acum mat velvet si mi se pare foarte bun. te pup.ti-am pus in lista mea
    p.s. te rog scoate verificarea cuvintelor,e pierdere de timp.pup

    RăspundețiȘtergere
  2. Mersi mult..de la tn de pe blog am vazut ca vin si la noi in sephora...nu stiu insa la ce te-ai referit cu verificarea cuvintelor...o sa intru acum in setari sa vad poate gasesc ceva sa schimb..am fost sa mi iau mat velvet dar nu aveau nuanta mea nr 35..mai incerc sapt viitoare..

    xoxo

    RăspundețiȘtergere
  3. gata am gasit-o si am dezactivat...nici macar n-am stiu ce inseamna ca sunt incepatoare la chestiile tehnice:))

    RăspundețiȘtergere
  4. imi place mult cum ti-ai aranjate produsele pe birou! te pup. te-am adaugat in lista mea:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :)) mie mi se pare ca e dezastru asa..am pus doar ce folosesc ilnic si mai am in niste cutii de la ikea restul..mersi..si eu te-am adaugat

      xox

      Ștergere
  5. Am si eu fondul asta de ten. Il urasc din suflet. E cel mai prost fond de ten incercat vreodata...e bine ca nuanta e care trebuie:))

    RăspundețiȘtergere
  6. si mei imi place ca nuantele sunt perfecte...dar de ce nu iti place??

    RăspundețiȘtergere
  7. As vrea sa il incerc mult insa nu il gasesc la nici un magazin online romanesc, de unde oare as putea sa il cumpar?

    RăspundețiȘtergere